Еко пакети з логотипом на замовлення

26.11.21

Еко пакети з логотипом на замовлення

Еко пакети - сучасний і зручний спосіб упаковки товарів. На сьогоднішній день біорозкладні пакети використовуються в багатьох сферах бізнесу. Нанесення логотипу на подібну упаковку перетворює звичайний пакет в потужний рекламний інструмент.

Сучасну упаковку потрібно замовляти на сучасному виробництві, щоб отримати продукцію необхідної якості за прийнятною ціною. Це пояснює популярність компанії «Імпласт» серед замовників.

Переваги та особливості еко пакетів

Еко пакети виготовляються з особливих матеріалів, які повністю розкладаються під впливом природних факторів. Вони абсолютно нешкідливі як для навколишнього середовища, так і самої людини. Незважаючи на це подібна упаковка відрізняється високою міцністю і підходить для багаторазового використання. Також серед переваг біорозкладаної упаковки можна виділити:

  • відсутність витрат на утилізацію - такі пакети не вимагають спеціальних умов для подальшої переробки;
  • можливість нанесення будь-якого зображення - малюнок, нанесений на еко пакети, відрізняється стійкістю до навколишніх умов і довговічністю;
  • універсальність - така упаковка підходить для будь-яких товарів. Використовувати пакети можна в бутиках, кондитерських, магазинах косметики, на презентаціях і безлічі інших місць;
  • доступність - вартість біорозкладних пакетів залежить від типу використовуваного матеріалу. Таким чином, кожен клієнт може підібрати варіант, який оптимально підходить під конкретні умови.

Еко пакети так само міцні і надійні, як звичайні, в тій же мірі стійкі до пошкоджень. Вони зручні, економічні, практичні і, безсумнівно, стануть в нагоді клієнтам. При цьому їх вартість зовсім незначно підвищується в порівнянні зі звичайним пластиковими.

Еко пакети затребувані для упаковки товарів у супермаркетах, гіпермаркетах, торговельних центрах. За бажанням замовника на них може бути нанесений логотип компанії, її гасло, контактна інформація або будь-яке інше зображення.

Навіщо наносити логотип на еко пакети

Еко пакети з логотипом зі звичайної упаковки відразу перетворюються на потужний інструмент реклами. Серед їх головних достоїнств можна виділити:

  • підвищення впізнаваності компанії - чим частіше потенційні клієнти бачать ваш логотип, тим швидше вони запам'ятають вашу фірму;
  • підвищення інтересу до бізнесу - яскравий і барвистий малюнок викликає інтерес у аудиторії, бажання зайти в ваш магазин або звернутися за отриманням послуг. В цьому випадку до логотипу можна додати контактну інформацію;
  • сприяє створенню цілісного образу бізнесу – еко пакети з логотипом можуть стати невід'ємною частиною корпоративного стилю, як великої компанії, так і невеликої організації.

Яскравий і барвистий пакет з незвичайним зображенням може стати ідеальним способом донесення інформації для цільової аудиторії, сприяючи її розширення.

Де купити еко пакети з логотипом

Пакети можуть стати ідеальним джерелом реклами, яка не поступається за ефективністю рекламі на автомобілях або банерах. Найголовніше при цьому - вибрати надійного і гідного виконавця, здатного втілити в життя будь-які дизайнерські задуми.

Замовити еко пакети з логотипом можна в нашій компанії. Ми пропонуємо високоякісну продукцію, що відповідає необхідним стандартам якості і безпеки. Наші менеджери із задоволенням дадуть відповідь на ваші питання і допоможуть з оформленням замовлення. Роблячи вибір на користь екологічно чистої упаковки з логотипом, ви не тільки зберігаєте навколишнє середовище, але і отримуєте потужний  сучасний рекламний інструмент, здатний підвищити прибутковість вашого бізнесу.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow