Фірмові пакети: друк пакетів з логотипом на замовлення

26.11.21

Фірмові пакети: друк пакетів з логотипом на замовлення

Послуги друку на поліетиленових пакетах - недорогий, але ефективний спосіб реклами. Фірмові вироби передаються з рук в руки, привертаючи увагу до продукту і охоплюючи широку аудиторію потенційних покупців.

Фірмові пакети з нанесенням друку логотипу відрізняються своєю індивідуальністю. Більшість торгових підприємств замовляють таку пакувальну продукцію. Їх матеріал здатний витримати високі навантаження. Завдяки своїй еластичності вони практично не деформуються.

Фірмові пакети, що випускаються на вітчизняному виробництві «Імпласт», - ідеальний варіант з точки зору собівартості і презентабельності. Вони можуть послужити потужним інструментом для маркетингового просування вашої компанії. В руках лояльного клієнта - це своєрідна візитка. Реклами кращої нема, ніж задоволені клієнти, які несуть в руках пакети з логотипом.

Фірмові пакети: технологія нанесення зображення

Рекламне зображення або логотип можна нанести на будь-яку сторону виробів. За розмірами і колірною гамою не існує критеріїв, тому пакети будуть максимально точно відтворювати побажання замовника. Ми працюємо з представленими ескізами і практикуємо власний творчий підхід до створення відмітного фірмового знака.

Друк пакетів з логотипом - це окрема частина виробничого процесу, від якої залежить, наскільки помітним і привабливим буде зображення. Рекламне зображення може наноситися машинним способом на поліетилен в рулонах (флексографія) або вручну на кожен виріб (шовкографія).

Перший спосіб вигідний при замовленні пакетів великими партіями від 10 тисяч штук. Другий відрізняється більш чіткою і яскравим друком, але обходиться недешево. Тому вдаватися до нього розумно, якщо потрібний досить невеликий тираж - до 100 штук.

На нашому виробництві логотип наноситься методом флексодруку, що дозволяє йому не деформуватися в процесі експлуатації. При нанесення зображення відсутній неприємний запах. Фірмові пакети мають високу якість і довговічність. Використовують для великих партій поліетиленових пакетів.

Друк пакетів починається з моделювання шаблону графічного зображення. Далі слідує підготовка макету під індивідуальний дизайн. Після друку здійснюється подальша обробка фірмових пакувальних виробів: вирубуються ручки, запаюються краї. Вартість виготовлення безпосередньо залежить від розмірів готової продукції, складності макета зображення і обсягу, що замовляється.

Замовити друк пакетів з логотипом

«Імпласт» - надійний партнер у виготовленні фірмових пакувальних виробів. До переваг співробітництва з нашою компанію слід віднести:

  • великий виробничий досвід (близько 10 років);
  • цінова політика компанії здатна задовольнити потреби дрібного і крупного бізнесу;
  • всі замовлення обробляються в найкоротші терміни, а процес виготовлення займає мінімум часу;
  • доставка продукції здійснюється будь-яким зручним клієнту способом, в тому числі самовивозом зі складу.

Індивідуальний підхід до кожного клієнта дозволяє в найкоротші терміни розробити і затвердити необхідний макет виробу з логотипом, що істотно знизить час виробництва продукції, що замовляється. Сучасне обладнання дозволяє значно скоротити витрати на виробництво. Тому ми маємо перевагу перед конкурентами в плані ціни і термінів виконання замовлення.

Дуже важливо усвідомити, що фірмові пакети - обов'язковий атрибут практично кожної компанії, яка прагне досягти успіху. Міцні фірмові пакети,виготовлені на виробництві «Імпласт», стануть своєрідним символом надійності вашої продукції.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow