Вантажопідйомність поліетиленових пакетів

26.11.21

Вантажопідйомність поліетиленових пакетів

Вантажопідйомність пакетів майка та банан

Які характеристики крім місткості та вантажопідйомності «майок» та «бананів» можна виділити і чому саме їх обирають великі торгові мережі та дрібні магазини.

Поліетиленовий пакет відносно нещодавно з'явився у широкому побуті нашій країні. Ще якихось років двадцять-тридцять тому навіть до простих целофанових кульок ставилися з особливою обережністю, ніж тепер до дорогих фірмових пакетів.

Чому пакети «майка» та «банан» такі затребувані

З розвитком технологій та промисловості пакувальні матеріали не стали проблемою, а поліетиленова плівка таким дефіцитом. Досягнення в легкій та хімічній галузях, дозволяють випускати якісні та одночасно недорогі товари з мінімальними енерговитратами та за короткий час.

Асортимент продукції із поліетиленової гранули вже давно не обмежується пакетами типу «майка» та «банан». Але при цьому ці два види вважаються найпопулярнішими досі. Весь секрет полягає в їхній неймовірній міцності та універсальності. І якщо нанесення логотипу і вживання в рекламних цілях можна назвати приємним бонусом, що застосовується виключно в маркетингових заходах, то технічні показники, що включає еластичність, надійність, стійкість до механічних пошкоджень, водонепроникність і зручність у використанні є прямим призначенням упаковки.

Перевірена сертифікована сировина та дотримання норм допомагають виробляти «майку» товщиною в 15 мкм, які можуть вільно витримувати тяжкості до 5 кг, а вантажопідйомність порівнянна 23 мкм становить близько 6 кг. Щільні «майки» 50 мкм витримають вагу приблизно 15-20 кілограм.

У свою чергу «банани», виготовляють з щільнішого поліетиленового рукава іноді з додатково посиленою ручкою для більшої вантажопідйомності.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow