Кур'єрські пакети для інтернет-магазинів

26.11.21

Кур'єрські пакети для інтернет-магазинів

Онлайн-торгівля в Україні зростає значними темпами. Ніхто не зможе заперечувати, що останніми роками українські інтернет-магазини доклали чимало зусиль, щоб зробити свої послуги привабливішими для клієнтів: веб-сайти покращилися і стали зручнішими для користувачів, пропозиція товарів стала ширшою, довіра зросла, комунікація покращилася, а витрати знизилися.

Однак є одна область, яка досить часто не береться до уваги деякими компаніями, що ведуть онлайн-торгівлю, - це спосіб упаковки товарів при їх доставці покупцям. Такій упаковці не завжди приділяється багато уваги, і найчастіше інтернет-магазини просто використовують стандартні пакети, пропоновані ним обраними кур'єрськими компаніями. Тим самим вони поступаються в конкурентній боротьбі компаніям, які дбають про свій брендинг і не забувають використовувати фірмові кур'єрські пакети.

Чому фірмові кур'єрські пакети кращі

Кур'єрські пакети сприятимуть підвищенню впізнаваності бренду, якщо ви завчасно подбаєте про нанесення на них індивідуального друку. Нанесення якісного фірмового друку на кур'єрські пакети робить їх унікальними. Це не тільки спрощує швидку ідентифікацію відправлень, але й створює у споживача враження, що він набуває високоякісного товару у солідної фірми, яка приділяє увагу будь-яким дрібницям.

Імідж повинен поширюватися на упаковку, де доставляються товари. Звичайні кур'єрські пакети нічого не дають для просування бренду, у той час як фірмові пакувальні вироби з індивідуальним принтом привертатимуть увагу людей і робитимуть ваш інтернет-магазин більш відомим серед українських споживачів.

Використовуючи фірмові, індивідуально неповторні кур'єрські пакети, ви можете розпрощатися із нудними однобарвними пакувальними пакетами, які використовуються для пакування товару кур'єрськими службами. Наші виробничі можливості дозволяють надати упаковці нового вигляду.

При зміні сезонів, пропозицій, логотипу бренду, різних торгових акцій та ін., ви можете легко змінити кольори, дизайн та інші відмінні атрибути. Таким чином, завдяки нашій послузі з виготовлення фірмової упаковки на замовлення, ви можете легко змінити її та зробити актуальною для продуктів чи пропозицій, що допоможе вам у повторному продажу.

Таким чином, індивідуальний друк фірмових атрибутів на кур'єрських пакетах посилить враження від замовлення у вашому інтернет-магазині будь-якого товару. Але це лише за умови, що вироби будуть якісними, виготовленими фабричним способом, наприклад, на виробництві «Імпласт».

Купити кур'єрські пакети для інтернет-магазину.

Наша компанія виготовляє на замовлення різноманітні види упаковок з нанесенням друку логотипу, в тому числі ми випускаємо фірмові кур'єрські пакети, спеціально адаптовані для онлайн-продажів та реклами інтернет-магазинів.

Індивідуальний друк не тільки прорекламує ваш бренд, але й доноситиме до клієнтів певні меседжі або пропозиції типу «безкоштовний подарунок усередині». Наші кур'єрські пакети доступні в різних розмірах, які можна подивитися тут.

Фірмові кур'єрські пакети будуть виготовлені з урахуванням потреб вашого інтернет-магазину. Вони будуть ідеально підходити для підвищення впізнаваності вашої компанії серед клієнтів.

Зв'яжіться з нами сьогодні, щоб обговорити замовлення кур'єрських пакетів для вашого інтернет-магазину. Гуртові замовники фірмових пакувальних виробів можуть розраховувати на додаткову знижку за ціною.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow