Мішки поліетиленові для пакування брикет

26.11.21

Мішки поліетиленові для пакування брикет

У зв'язку із зростанням популярності в Україні брикет, їхній рівень виробництва перебуває на досить високому рівні. Щоб цей товар надійно запакувати та зберегти, необхідно використовувати мішки з поліетилену, які є найбільш оптимальним варіантом, як за експлуатаційними характеристиками, так і за ціною.

Одна з наших спеціалізацій – виробництво брикетних поліетиленових мішків. Наш значний досвід виробництва поліетиленової упаковки та дистрибуції пакувальних виробів по Україні дозволяє нам повністю задовольнити потреби наших клієнтів, оскільки за роки нашої успішної діяльності ми постійно покращували наші продукти та надання послуг.

Наша упаковка може мати різні розміри та товщину в залежності від мети та потреб клієнта. Наші постійні клієнти особливо цінують високу якість нашої продукції, якою ми зможемо забезпечити вас у достатній кількості та в обумовлений термін.

Упаковка брикету в мішки з поліетилену

Для такого товару, як брикети дуже важливо, щоб упаковка була герметичною і не пропускала вологу, навіть в умовах тривалого зберігання. Забезпечити цю умову можуть вироби з поліетиленової плівки, які є досить міцними і є максимально надійним бар'єром від намокання товару.

Зважаючи на те, що брикети повинні фасуватися в досить містку упаковку, для виконання цього завдання використовують мішки, що виготовляються з поліетиленової плівки. Зазвичай для цього використовується ПВД, щоб зменшити ризик проколів та порушення герметичності упаковки.

Ми можемо виготовити як готові мішки з відкритим верхом, так і забезпечити поставку рукавної поліетиленової плівки, яку зручніше використовувати для фасування брикетів на автоматичних лініях. Ви можете задавати необхідні параметри по довжині мішків, і автоматичне обладнання обрізатиме, а потім запаювати плівку за заданими параметрами.

Замовити поліетиленові мішки для упаковки брикет

Як виробник пластикової упаковки для виготовлення мішків, ми використовуємо різні полімерні матеріали, максимально адаптуючи нашу продукцію до потреб клієнтів, щоб повністю відповідати їх технічним завданням. Незалежно від розміру та товщини необхідних поліетиленових мішків під брикети, вони будуть максимально якісними та надійними.

Задоволеність клієнтів нашими послугами є найважливішою для нас. При необхідності нанесення на поліетиленові мішки для упаковки брикет рекламного зображення ми виконуємо фірмовий флексодрук необхідного логотипу та тексту на упаковці (назва компанії-виробника брикету, бренду, технічний опис продукції). При необхідності ми забезпечимо мішкам з поліетилену високу прозорість, щоб брикети були добре видно покупцям, а також можна було легко контролювати їхню якість у процесі зберігання. Якщо вам ці опції важливі, вкажіть їх у замовленні.

Гарантією виробництва пакувальної продукції, яка відповідає очікуванням наших клієнтів, є багаторічний досвід роботи на ринку пластмас та наша репутація. Ми відкриті для різноманітних можливостей співробітництва. Ми підходимо до кожного клієнта індивідуально. Нас відрізняє від інших компаній галузі дуже гарна якість поліетиленових мішків під брикети та низькі ціни. Ми впевнені, що за допомогою нашої упаковки ви зможете запакувати свій товар якнайкраще і тривалий час зберігати його, без ризику втрати якості.

Для замовлення мішків поліетиленових для упаковки брикет вам достатньо звернутися до нашого відділу продажу, описавши вашу потребу та вимоги до пакувальної продукції.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow