Пакети "банан" з логотипом

26.11.21

Пакети

Пакети «банан» з логотипом – презентація вашої компанії

Пакети типу «банан» - це найпрезентабельніший вид з поліетиленової упаковки. Він характеризується прямокутною формою та вирубаними ручками. Свою назву отримай саме через форму отвору, що нагадує даний фрукт.

Пакети «банан» з логотипом – швидке та якісне рішення

Покупці виробничої компанії «Імпласт» часто-густо замовляють поліетиленові «банани» з логотипом у разі, коли їм насамперед важлива презентація продукції. «Банани» з печаткою – особливо виграшно виглядають як рекламна продукція для просування нового товару, підвищення впізнаваності торгової марки та інших маркетингових кампаній. В цілому, коли вам потрібна універсальна упаковка і при цьому цікавить її зовнішній вигляд, оптимальним вибором є пакет з прорубною ручкою.

Якщо ви плануєте придбати обгортковий матеріал для своєї справи, зверніть увагу саме на цю форму. Виріб привабливо виглядає, запам'ятовується додатково посилені ручки збільшують загальну вантажопідйомність, а нанесення друку на дорогий поліетилен високого тиску (ПВТ) дає яскравий, чіткий відбиток.

Це пов'язано з технологією, яка дозволяє нанести логотип по всій поверхні виробу. Тобто повністю запечатати всю площу полімеру без кромок з боків склеювання. Такий пакет із принтом є чудовим інструментом розкручування для вашого бізнесу.

Продукція від нашої фірми відрізняється низькою ціною та чудовою якістю. Нашими головними перевагами порівняно з конкурентами можна назвати суворе дотримання термінів постачання та точну відповідність виробленої партії характеристикам, заявленим у технічному завданні замовника. Також для постійних клієнтів чи великих оптових замовників у нас працює гнучка система знижок та бонусна програма.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow