Пакети Банан ВОХХ

26.11.21

Купити пакети «банан» ВОХХ із прорубною ручкою

Компанія «Імпласт» пропонує найвигідніші умови та оптові ціни на пакети «банан» ВОХХ із прорубною ручкою та гарантує високу якість товару. Щоб переконатися у надійності пакетів, кожен покупець може безкоштовно замовити зразки готових виробів. Для правильності та оперативності роботи менеджерів замовлення приймаються як по телефону, так і онлайн-заявкам на сайті.

У чому полягають особливості нової позиції? Суворий, класичний дизайн, розмір 38x48 см і додатково посилені прорубні ручки запобігають можливості розриву полотна і, отже, псування його вмісту. Насичений чорний колір захищає товар від сторонньої уваги та потрапляння прямих сонячних променів. Вони мають вантажопідйомність від 5 і більше кілограм. Виробляються на сучасному обладнанні за державними нормами стандартів із сертифікованої сировини та мають супровідні документи.

Поліетиленову плівку застосовують у торгівлі, побуті, громадському харчуванні, послугах, комунальному господарстві, виробництві та ін.

У нас ви можете придбати полімерну продукцію за найнижчою оптовою вартістю з доставкою по Україні, зручним для вас способом. Актуальну інформацію про весь асортимент фірми ви можете побачити на офіційному ресурсі. Там же ви можете зробити заявку або прорахувати вартість майбутнього тиражу, для оптових та постійних клієнтів існує гнучка система знижок.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow