Пакети для котячого наповнювача

26.11.21

Домашні тварини стають все більш важливими в наші дні, а дизайн упаковки товарів для домашніх тварин стає вирішальним чинником їхнього продажу. Так, яскрава реклама на упаковці, що легко читається, допомагає клієнтам визначитися з вибором товару для тварин.

Поліетиленові пакети для котячого наповнювача є найбільш популярним різновидом пакувальних виробів, які застосовуються в Україні для розфасовки, зберігання та продажу цього важливого товару для утримання кішок.

«Імпласт» є професійним виробником та постачальником упаковки товарів для домашніх тварин в Україні, і ми можемо гарантувати вам відмінний дизайн та надійну якість пакетів для котячого наповнювача. Ми пропонуємо оптимальне співвідношення за ціною та якістю для наших оптових замовників з України.

Чому пакети для котячого наповнювача такі популярні

Щоб кішки та їх господарі почувалися комфортно в домашніх умовах, цих домашніх тварин необхідно ретельно утримувати в чистоті. Використання наповнювача для котячого туалету є важливим питанням для кожного власника кішки. З кожним роком любителів домашніх тварин стає дедалі більше, і така продукція продається виробниками постійно у великих обсягах. Відповідно, закупівля пакетів, які забезпечують не тільки надійне пакування котячого наповнювача, а й його рекламу, є для виробників та торгових мереж важливим завданням.

Спеціальні наповнювачі для котячого туалету поглинають рідини та неприємні запахи, усувають грибки та бактерії. Щоб подбати про психологічний комфорт та санітарні умови вихованця, необхідно, щоб усі корисні властивості цих матеріалів були збережені до моменту використання. Гарантією цього є такі властивості поліетиленових пакетів для котячого наповнювача:

  • створюють відмінний вологозахисний бар'єр, перешкоджають проникненню повітря та забруднень ззовні;
  • мають хорошу стійкість до низьких температур;
  • мають високу міцність, добре протидіють проколам і порізам;
  • упаковка не розшаровується, мимовільні втрати товару для тварин виключені.

Крім відмінних експлуатаційних властивостей, важливим козирем поліетиленових пакетів є їх низька ціна, що для будь-якого виробництва та торгової структури є дуже важливим.

Друк реклами на пакетах для котячого наповнювача

Поліетиленова плівка, з якої виготовляються пакети для котячого наповнювача, є відмінним матеріалом для нанесення яскравої реклами, а сама упаковка якнайкраще підходить для демонстрації цієї реклами покупцям.

Реклама, створена з використанням методу флексодруку, є надійним рішенням для інформування клієнтів щодо особливостей товару для тварин та популяризації певного бренду (торгової марки виробника чи торгової мережі).

Наш сучасний машинний парк дозволяє використовувати цей професійний високопродуктивний метод друку для виготовлення фірмових пакетів для котячого наповнювача, що зробить рекламу вашій компанії виразною та довговічною.

Пакети з печаткою ефективно підвищують впізнаваність вашого бренду серед покупців та дозволяють залучати нових клієнтів. Варто подбати про те, щоб інструменти, які використовуються для спілкування з клієнтами, були свідченням професіоналізму вашого бізнесу. Тому вибирайте для цього компетентну компанію «Імпласт», яка виготовить вам необхідну пакувальну продукцію.

Щоб замовити наші поліетиленові пакети для котячого наповнювача за привабливою ціною, зв'яжіться з нами за телефонами або онлайн і дізнайтесь про наші конкурентні ціни. Скиньте нам для опрацювання ваше технічне завдання і ми підготуємо унікальне пакувальне рішення з нанесенням рекламного друку спеціально для вашого бізнесу.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow