Пакети майка оптом для ринків і магазинів

26.11.21

Куди не прийдеш в наш час - на ринок, в супермаркет, великий продуктовий або промтоварний магазин, весь час на очі трапляються різні пакети майка, в які пакують найрізноманітніші товари. Напевно, немає жодного магазину, який не мав би в своєму асортименті таких пакетів.

Імпласт - один з надійних оптових постачальників пакетів майка на ринок України: ми є виробником цієї важливої пакувальної продукції. Ми поставляємо їх оптом за досить привабливими цінами, одними з найкращих в нашій країні.

Причини популярності пакетів майка на ринках і в магазинах

Практичні і універсальні пакети майка в наші дні отримали повсюдне поширення і практично неможливо вже знайти торгову точку, де б ними зовсім не користувалися.

Їх собівартість мізерна, тому за «майку» кінцевим споживачам досить часто не потрібно платити, на відміну від більш дорогих іміджевих пакетів. Однак це аж ніяк не означає, що їм відводиться суто утилітарна функція - на дешевих масових пакетах також досить часто друкують фірмові логотипи та іншу інформацію рекламного характеру. Завдяки такому способу вони перетворюються в досить ефективний інструмент для ринкового просування товару.

Переваг у недорогих поліетиленових пакетів типу майка чимало:

  • вони виготовлені з безпечної для здоров'я людини сировини, тому можуть контактувати з продуктами;
  • не мають власного запаху і не вбирають сторонні запахи;
  • волого-і пилонепроникні;
  • практично нічого не важать;
  • зручні у використанні за рахунок великих і широких ручок.

При незначній питомій масі пакети майка відрізняються досить-таки великою місткістю. Фальцьовані бічні складки при розгортанні майже вдвічі збільшують внутрішній обсяг, так що в пакет правильно підібраних розмірів упакувати можна все що завгодно.

Виробництво пакетів майка оптом

Для виготовлення пакетів застосовують гранульований поліетилен, який в процесі полімеризації набуває необхідну міцність і еластичність. Пакети майка зазвичай випускають напівпрозорими, що дає можливість дуже просто розглянути їх вміст, однак більш щільні іміджеві пакети можуть бути зовсім непрозорими, до того ж вони набагато краще тримають форму і не дуже мнуться.

Стандартний вид пакетів майка - напівпрозорий безбарвний, однак за рахунок додавання в сировинну масу барвника їм можна надавати найрізноманітніші кольори. Зовнішній вигляд і споживчі властивості залежать від типу поліетилену: зазвичай використовується матеріал низького тиску – найбільш дешевий, майже непрозорий, шорсткий на дотик, який шелестить при смінаніі.

Поліетиленові пакети майка широко застосовуються в магазинах і інших торгових закладах для упаковки покупок: низька вартість дозволяє надавати їх покупцям безкоштовно. Вигідна ціна і велика сумарна кількість робить пакети майка привабливим об'єктом для розміщення реклами, фірмових знаків, логотипів.

Ми можемо виготовити пакети майка будь-якого кольору, а також нанести флексодрук: зазвичай для цього використовується 1-2 кольори спеціальної швидковисихаючої фарби. Тобто ми можемо розмістити на пакеті майка логотип вашої організації або будь-яке інше зображення за вашим бажанням, і зробити це за вельми невеликі гроші. Дізнайтеся більше про пакети майка з логотипом на відповідній сторінці сайту компанії «Імпласт» - тут.

Замовляйте через наш відділ продажів пакети майка оптом і отримуйте якісні пакувальні вироби, які допоможуть вам в роботі вашого магазину або будь-якій торговельній точці на ринку. Для вас доступні, як типові, так і ексклюзивні варіанти.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow