Пакети поліетиленові з флекосдруком

26.11.21

Пакети поліетиленові з флекосдруком

На виробництві «Імпласт» ви можете вигідно замовити високоякісні поліетиленові пакети з флексодруком, залучити велику кількість нових клієнтів, а також задовольнити потреби існуючих клієнтів у якісній пакувальній продукції.

Наші пластикові пакети з печаткою виготовляються відповідно до ваших побажань, використання індивідуального дизайну. Ви можете самі вибрати, що ми повинні друкувати на ваших пакетах: чи то логотип, емблема, зображення продукції вашої компанії чи рекламний слоган – ми реалізуємо ваші ідеї, тому що індивідуальність завжди важлива для нас. Використання методу флексодруку дозволяє випускати цю фірмову продукцію з мінімальною ціною доступною для всіх замовників з України.

Залучення нових клієнтів за допомогою пакетів із логотипом

З нашими поліетиленовими пакетами з флексодруком фірмового зображення ви можете природно залучити до свого бізнесу нових клієнтів. Наше виробництво виготовляє пластикові пакети кульки на замовлення з бажаним для клієнта дизайном. Вибір пакувальних виробів залишається за вами: наші фахівці лише підкажуть вам усі особливості тієї чи іншої продукції та запропонують оптимальні варіанти за ціною та функціональністю. Друк ексклюзивного принту дозволить вам отримати ефективну рекламну упаковку, яка виділятиме вас із загального фону.

Поліетиленові пакети з логотипом замовляють у нас не тільки продуктові магазини, а й фірмові роздрібні магазини одягу та взуття, постачальники послуг та реклами, компанії середнього бізнесу, а також компанії-початківці для розкручування своїх стартапів. Наші фірмові кульки надзвичайно популярні як засіб транспортування та роздачі інших рекламних продуктів, наприклад, при проведенні рекламних акцій або в період передвиборної агітації. Вони оптимально використовується велика площа друку для реклами, яку можна побачити здалеку.

Через друковані поліетиленові пакети ви досягаєте широкого охоплення аудиторії. Логотип чи інше рекламне зображення фіксуються споживачами з першого погляду. З нами ви отримуєте фірмові вироби, які фокусують увагу клієнтів на вашому бренді. Вони привернуть увагу до вас чи вашої компанії, не будучи надто нав'язливими, як інші рекламні носії.

Замовити пакети поліетиленові з флексодруком

Ми виробляємо поліетиленові пакети з печаткою відповідно до ваших побажань. Мінімальна кількість пакетів у замовленні варіюється в залежності від того, яку модифікацію виробів ви зрештою виберете. Як правило, мінімальний тираж складає від 5000 штук і вище.

Ми пропонуємо чудову якість флексодруку та самих поліетиленових пакетів. Скористайтеся нашою пропозицією та переконайтеся, що цей вид фірмової продукції буде вигідним для вас. Ви можете розраховувати, що отримаєте найкращу ціну на друковані поліетиленові пакети з індивідуальним логотипом, емблемою, малюнком або слоганом.

Звичайно, ви можете не обмежувати свій вибір тільки замовленням у нас поліетиленових пакетів із флексодруком, тому що ми поставляємо на ринок України багато інших пакувальних продуктів.

За допомогою нашого кваліфікованого персоналу ви зможете швидко та вигідно для себе зробити замовлення, та вчасно отримати необхідні поліетиленові пакети з флексодруком. Звичайно, наш сервіс включає швидку організацію доставки готової продукції Україною. Зв'яжіться з нами, якщо у вас є готове замовлення або залишилися питання.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow