Пакети з логотипом Київ - друк на пакетах

26.11.21

Пакети з логотипом Київ - друк на пакетах

Як виготовляються поліетиленові пакети з логотипом? Наскільки складний процес друку на пакет, і які способи друку існують? Якщо ви ще ніколи не замовляли виготовлення пакетів з логотипом, у вас можуть виникнути ці та інші питання.

Спеціально для новачків ми зараз розберемо всі найважливіші етапи від дзвінка менеджера з продажу до доставки готового товару до покупця.

Перевага пакетів із логотипом

Пакети з логотипом – чудова ідея для нового бізнесу! Якщо ви тільки розпочали свою справу, вам дуже важливо прорекламувати вашу торгову марку або продукт, але на початку роботи – це вкрай складно через обмежений бюджет і стислий термін. Пакети з логотипом будуть вам та пакувальним засобом та рекламним носієм для залучення нових покупців. Таким чином, кожен відвідувач автоматично просуватиме ваші послуги та розповсюджуватиме інформацію про магазин чи заклад щоразу, коли скористається фірмовим пакетом з логотипом.

Використовуючи пакет з побутовою метою, людина буде щоденно нагадувати собі про покупку, що може спонукати його на більш часті візити. Так і напрацьовується основа постійних клієнтів.

Пакет із логотипом починається з ідеї

Просто фасувальні кульки – це нудно та не цікаво. Набагато приємніше упаковувати товар у брендований пакет із власним логотипом. Ви можете взяти за основу логотип вашої торгової марки або фото пропонованого товару, доповнити слоганом компанії, адресою магазину, телефоном чи іншою корисною для покупця інформацією. Вибрати кілька кольорів (на пакет можна нанести зображення, що складається максимально з 4х кольорів).

Далі вирішуємо, для яких цілей буде готовий виріб. Від цього залежить густина поліетилену (товщина плівки), розмір (може бути стандартний або підходити під певний товар, коробку) та форма пакету (майка, банан, наявність фальців, додатково укріплених ручок).

Важливим аспектом є правильний вибір матеріалу. Так для простих пакетів майка підійде ПНД, а для брендованих бананів – глянсовий та гладкий ПВД. Крім відмінності зовнішнього вигляду та відчуття на дотик, поліетилен різного тиску має специфічні властивості, від яких залежать експлуатаційні характеристики полімеру.

Основними якостями, якими відрізняються поліетиленові пакети від паперових або картонних ящиків, є вологонепроникність, еластичність і легкість. Завдяки цьому вони більш зносостійкі, навіть після кількох використань вони не мнуться, а друк не втрачає яскравості, легко транспортувати їх, і вони компактні при складуванні.

Друк на пакет можна нанести кількома способами. Найпоширеніших два: флексографія (зазвичай використовується для «шелестящих» майок, підходить для обробки великих обсягів сировини) та шовкотрафарет (дає відмінний результат на фірмових пакетах з логотипом невеликими партіями, часто використовується в рекламних цілях).

Замовити виготовлення пакетів з логотипом у Києві

У виробничій компанії Імпласт, ви можете купити готові серійні пакети, які завжди є в наявності на складі. Або замовити випуск пакетів з логотипом за індивідуальним макетом, з ексклюзивним принтом і з обраними вами параметрами. Для цього достатньо заповнити онлайн-заявку на офіційному інтернет-ресурсі або зв'язатися з менеджером з продажу: всі телефони та електронна пошта розміщені в розділі «Контакти». Ми доставимо товар зручним для вас способом по Україні. Не забудьте уточнити можливість безкоштовної адресної доставки по Києву.

Наші консультанти з радістю допоможуть вам та прорахують попередню вартість тиражу, дадуть поради щодо вибору матеріалу та методу нанесення друку. Ми чекаємо на ваш дзвінок!

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow