Пакети з логотипом за вигідною ціною в Києві та Україні

26.11.21

Друк реклами на пакувальних виробах є дуже популярною послугою не лише у нашій столиці, а й у всіх великих містах України. Фірмових пакетів потребують будь-які компанії, зацікавлені в популяризації власного бренду.

Щоб створити позитивний імідж у покупців товарів та послуг, використовується різноманітна реклама, зокрема пакети з логотипом. У Києві їх можна замовити у виробників або через всіляких посередників. Природно, що виробництво Імпласт рекомендує працювати з нами безпосередньо і не переплачувати будь-яким посередницьким структурам. Нашу продукцію можна придбати не лише у столиці, а й у будь-якому місті України.

Ми маємо все необхідне спеціальне обладнання, що дозволяє випускати якісні фірмові вироби з мінімальними витратами у необхідній для клієнта кількості.

Пакети з логотипом у Києві та їх ціна

Столичні бутіки одягу та косметики, супермаркети, продуктові магазини та інші точки торгівлі, включаючи інтернет-магазини, зацікавлені у пресі фірмових пакетів. Будь-який ваш клієнт за допомогою упаковки рекомендує іншим потенційним покупцям звернути увагу на ваш бренд і чим привабливішими будуть пакети з логотипом, тим більше шансів, що товар купуватимуть саме у вас.

Масовість використання поліетиленових кульків забезпечує хорошу повторюваність реклами, а це є запорукою її ефективності. Цим користуються не лише магазини, а й будь-які комерційні організації, які роздають рекламні друковані матеріали, дарують подарунки vip-клієнтам чи співробітникам на урочистих заходах та ін.

Природно, різні модифікації поліетиленових кульків стоять по-різному. Ми можемо випускати продукцію, використовуючи різні марки первинної гранульованої сировини (ПВТ, ПНТ).

Ціна на пакети з логотипом у Києві вища, ніж у регіонах. Це пояснюється підвищеним попитом столичного бізнесу та вищими «апетитами» місцевих виробників. Щоб отримати найкращу ціну, є сенс звернути увагу на надійних виробників з промислових регіонів, які працюють по Україні та можуть оперативно виконати ваше замовлення з постачанням готової партії поліетиленових пакетів із печаткою логотипу до Києва. Так ви зможете суттєво заощадити без втрати часу та якості продукції. Під час розрахунку ціни враховуються розміри кульків, їх тираж, особливості друку логотипу.

Купити пакети з логотипом в Україні

"Імпласт" обслуговує оптові замовлення клієнтів. Для нанесення друку логотипів у нас використовується метод флексографії, тому існує певне обмеження за мінімальним тиражем, розмір якого залежить від специфіки виробів, що випускаються.

Пріоритетними регіонами для прийому замовлень у нас є Київ та Харків, де ми маємо максимальну кількість постійних замовників. Природно, що ми із задоволенням обслуговуємо заявки з інших регіонів України.

Оскільки ми є відповідальними виробниками та не перший рік обслуговуємо клієнтів, ви можете розраховувати на своєчасне виконання всіх взятих нами домовленостей щодо випуску для вас фірмової поліетиленової продукції.

Якщо ви вперше купуєте пакети з логотипом, ретельно продумайте всі бажані характеристики виробів, щоб максимально враховувати специфіку вашого бізнесу та роботу з вашими клієнтами. Досвідчені замовники повністю зможуть відчути переваги роботи з нами в порівнянні з іншими фірмами, представленими на ринку упаковки. З будь-яких питань, пов'язаних із замовленням продукції, ви можете звертатися до наших менеджерів.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow