Переваги використання поліетиленових пакетів

26.11.21

Переваги використання поліетиленових пакетів

Сьогодні складно знайти сферу діяльності людини, в якої не використовувався б поліетилен. З його допомогою фасують і упаковують харчову і нехарчову продукцію, зберігають товарний вигляд різної продукції, упаковують товари для комфорту покупців, організовують безпечне транспортування і багато іншого.

Торгово-виробнича компанія «Імпласт» має багаторічний досвід роботи на українському ринку. Ми постійно вдосконалюємо виробничу база і регулярно впроваджуємо нові технології виробництва поліетиленової пакувальної продукції. Сьогодні ми здатні виготовити не тільки якісні і надійні пакети, але і забезпечити необхідне забарвлення цієї пакувальної продукції, а також нанесення на її поверхню рекламних зображень будь-якої складності.

Особливості поліетиленових пакетів

З точки зору різноманіття можливостей використання, комфорту і дешевизни поліетилен не має собі рівних. Сучасні технології виробництва поліетиленової пакувальної продукції забезпечили її надійність і високу зносостійкість. Тому поліетилен не має конкурентів і стає вибором як для використання в побуті, так і в професійній діяльності.

Поліетиленові пакети є невід'ємним атрибутом життя кожної сучасної людини. Їх популярність обумовлена наступними факторами:

  • високий рівень комфорту використання,
  • невисока вартість,
  • можливість виготовлення продукції різноманітних розмірів і форм,
  • нескладна утилізація після періоду використання.

Компанія «Імпласт» пропонує різноманітні поліетиленові пакети

Ви можете скористатися послугами виробництва «Імпласт», якщо у вашій професійній діяльності виникла необхідність використання якісних пакувальних матеріалів з поліетилену. У нас замовляють пакети різних видів, наприклад, пакети майка, без яких сьогодні важко уявити функціонування торговельних мереж і невеликих магазинів різного виду діяльності, закладів швидкого харчування, ресторанів і кафе.

Також ми здійснюємо випуск продукції, призначеної для рекламної діяльності. Так, чималим попитом користуються наші пакети банан і інша пакувальна продукція з нанесенням друку логотипу. Як бачите, торгово-виробнича компанія «Імпласт» постаралася урізноманітнити свою продукцію з поліетилену з метою задовольнити попит кожного свого постійного і потенційного замовника. Скористайтеся перевагами досвідченого виробника продукції з поліетилену, і ви забезпечите належний рівень своєї професійної діяльності.

Як правило, виготовлення поліетиленових пакетів здійснюється на основі термопластичних полімерів, які відрізняються міцністю при розтягуванні, еластичністю, а також стійкістю до руйнівної дії органічних кислот і лугів. При цьому матеріал не робить негативного впливу на здоров'я людини.

Часто клієнти замовляють нанесення на пакети логотипа і фірмової символіки. Така упаковка виконує рекламну функцію і дозволяє цільової аудиторії запам'ятати компанію, пропоновані послуги або продукцію.

Щоб надати поліетиленовій плівці необхідного для клієнта кольору, на стадії екструзії ми використовуємо спеціальні барвники, що додаються до полімерної сировини. За бажанням замовника плівка може бути прозорою. Наше сучасне обладнання дозволяє за допомогою флексодруку наносити на пакувальну продукцію зображення, що складається з декількох кольорів одночасно. Для цього використовують спеціальні краски, що швидко сохнуть.

До переваг поліетиленових пакетів, що виготовляє наша фірма, клієнти відносять: беззаперечну якість, низьку ціну та привабливий для клієнтів зовнішній вигляд. Компанія «Імпласт» працює з оптовими замовленнями: ми готові запропонувати стислі терміни виготовлення поліетиленової продукції, а також гарантуємо її бездоганну якість.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow