Плівка поліетиленова

26.11.21

Плівка поліетиленова

Плівкові матеріали успішно застосовуються для вирішення безлічі завдань. Вони можуть відігравати роль самостійної упаковки або бути напівфабрикатом для виготовлення іншої продукції, наприклад, мішків, вкладишів або пакетів.

Завдяки гарним бар'єрним властивостям та низькій ціні поліетиленова плівка, що випускається на виробничому комплексі «Імпласт», користується популярністю у багатьох українських замовників. У нас замовляють як рукавну плівку, так і вироби у вигляді напіврукави чи полотна.

Залежно від призначення упаковки вибирається найбільш оптимальний склад сировинної суміші, а також товщина та ширина плівки. Оскільки наше виробництво укомплектоване всім необхідним обладнанням, і ми закуповуємо тільки якісну сировину, то повністю контролюємо якість продукції, що випускається.

Плівка поліетиленова (ПНТ)

Цей листовий матеріал має мінімальну товщину та застосовується у різних сферах народного господарства. Економія на товщині для цього матеріалу є можливою, оскільки цей різновид має більш високу щільність, а відповідно і міцність на розрив. Чим щільніше ви вибираєте плівку, тим вона буде міцнішою. На дотик вона жорстка і шарудить, візуально - матова.

Плівку ПНТ замовляють для пакувальних ліній, що працюють у автоматичному, напівавтоматичному чи ручному режимах. Для таких замовників ми виготовляємо її у вигляді рукава. Крім того, іншими великими споживачами нашої продукції є наші колеги: полімерні виробництва використовують її для виготовлення пакетів типу «майка» або «фасування». Плівку у вигляді полотна у нас замовляють будівельні фірми та сільськогосподарські компанії.

Виходячи з призначення, ця упаковка може бути технічною або мати допуск для контакту з харчовими продуктами. Крім того, вона може бути активованою, якщо вам передбачається нанесення на вироби друку фірмового зображення.

Колір плівки може бути будь-яким. Для цього до сировинної суміші додаються відповідні барвники. За бажанням замовника після виготовлення плівки на ній друкується ваш логотип.

Плівка поліетиленова (ПВТ)

Цей пакувальний матеріал має кращі оптичні властивості і більш гладкий. Він хімічно стійкий, не пропускає воду та гази, може тягнутися, досить еластичний, не боїться проколів, є діелектриком.

Товста плівка ПВТ широко використовується у будівництві, меблевими компаніями. З неї випускаються яскраві фірмові пакети типу "банан" або "петля", оскільки на такій глянсовій поверхні будь-яке рекламне зображення виглядає дуже яскраво та чітко.

Ціна поліетиленової плівки залежить від «рецепту», обраного під вироби з певними властивостями, обсягу використаної сировини, поточної ціни на гранульований поліетилен відповідних марок, що виставляється постачальниками.

Всі потреби клієнтів забезпечуються за рахунок власної виробничої бази: екструзійно-видувні машини працюють у стабільному режимі, виконуючи необхідні замовлення.

Для тих, хто шукає за запитом «поліетиленова плівка» найбільш вигідні пропозиції цієї пакувальної продукції, компанія «Імпласт» готова запропонувати низьку ціну та оптові поставки цього затребуваного матеріалу. Наші менеджери дадуть відповідь вам на всі питання, що вас цікавлять, і запропонують найбільш вигідні рішення в залежності від потреб вашого бізнесу.

Купити поліетиленову плівку ПНТ, ПВТ від виробника «Імпласт» - це надійно і вигідно для будь-якого українського замовника. Для замовлення зв'яжіться за вказаними на сайті контактними телефонами.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow