Поліетиленові пакети для аптек

26.11.21

Величезна кількість торгових мереж в своїй щоденній роботі використовує поліетиленові пакети. Це можуть бути продуктові та господарські магазини, а також до їх числа відносяться і аптечні мережі. Купуючи на нашому підприємстві поліетиленові пакети оптом, ви можете істотно заощадити на закупівлю продукції.

Пакети поліетиленові представляють собою практичний, сучасний і зручний пакувальний матеріал. Продукція підприємства «Імпласт» характеризується невисокою ціною, високою міцністю і легкою вагою. Однак перш ніж купити пакети поліетиленові, варто визначитися з їх розміром і кольором, необхідним тиражем і фірмовим зображенням в разі замовлення упаковки з нанесенням логотипу аптечної мережі.

Виготовлення поліетиленових пакетів для аптек

Виробництво «Імпласт» пропонує послуги з виготовлення поліетиленових пакетів. Ми виготовляємо пакети з логотипом на замовлення, вартість яких адекватна якості. Крім того, у нас завжди є одноразові кульки фасувальні, які завжди вам знадобляться для якісного обслуговування ваших покупців.

Поліетиленові пакети з логотипом - це один з найпопулярніших і недорогих методів зміцнення іміджу для аптек. Пропонуючи їх вашим споживачам в якості пакувального матеріалу, ви тим самим вручаєте ідеальний рекламний інструмент, який створює емоційний фон і стимулює повторні покупки. Можливість надрукувати будь-яку інформацію, максимально можливе охоплення аудиторії і так званий «відкладений ефект» - ось одні з багатьох достоїнств друку на пакетах.

Оформляючи замовлення на виготовлення поліетиленових пакетів для своєї мережі аптек, ви приваблюєте потенційних клієнтів, виграючи боротьбу за покупців у конкурентів. Маркетологами помічено, що інформацією, яку день за днем бачать на упаковці, частіше користуються, так як вона краще запам'ятовується. За бажанням замовника крім логотипу на ньому можуть бути також розміщені контактні дані, адреса аптеки і т.д. Таким чином, пакети поліетиленові з фірмовою символікою є відмінною візитною карткою для будь-якої аптеки.

Звернувшись в компанію «Імпласт», ви отримуєте можливість придбати якісні пакети з логотипом декількох видів.

Пакети майка - один з найбільш затребуваних видів пакетів. Вони з легкістю витримують велику вагу, тому стануть відмінним вибором, коли покупцеві необхідна надійна упаковка для об'ємних і важких покупок.

Пакети банан - іміджевий варіант рекламної пакувальної продукції. Це гідний вибір для упаковки дорогих товарів медичного призначення, які ви пропонуєте своїм покупцям. Крім того, такі кульки можуть використовуватися в промо-акціях, для вручення подарунків на корпоративних заходах, для поширення своїх друкованих рекламних матеріалів та ін.

Фасувальні пакети повсюдно використовуються в аптеках для упаковки товару з малою вагою. Вони прозорі, що дозволяє покупцеві добре розглянути придбану продукцію. Ціна таких маленьких одноразових пакетів мінімально можлива.

Для розрахунку вартості фірмових поліетиленових виробів, що випускаються під замовлення, враховуються багато параметрів. З цим нюансом Вам допоможуть розібратися наші менеджери.

Купити поліетиленові пакети оптом

Фірмові пакети для аптек - це зручно, солідно і недорого. Професійні менеджери «Імпласт» допоможуть вам з оптимальним вибором продукції, розкажуть про всі нюанси виробництва пакувального матеріалу, умов поставки, нададуть в будь-який зручний для вас час зразки виконаних робіт, а при необхідності, нададуть допомогу в розробці ексклюзивного дизайну і стилю оформлення.

Щоб купити поліетиленові пакети оптом для аптеки, ви можете заповнити спеціальну форму на сайті, або зв'язатися з нами за телефоном.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow