Поліетиленова плівка для виробництва пакетів із логотипом вашої компанії

26.11.21

Поліетиленова плівка для виробництва пакетів із логотипом вашої компанії

Поліетиленова плівка відмінний матеріал для захисту продукції від пошкоджень та передчасного псування. Вона перешкоджає доступу кисню, сторонніх запахів та потраплянню пили, бруду та вологи. Поліетиленовий рукав виготовляють із первинної ПЕТ гранули, різної щільності, розміру, його можна пофарбувати у будь-який колір.

Виробництво пакетів із логотипом

Така плівка відрізняється якісними технічними характеристиками. Плівка поліетиленова буває трьох видів: низького тиску (шорстка), високого тиску (гладка) і змішана. Водонепроникний, легкий, міцний, компактний, не боїться дрібних механічних пошкоджень. Плівка сама по собі є матеріалом, що застосовується у будівництві, промисловості та комунальному господарстві. Але також ця і проміжна ланка у виготовленні поліетиленових пакетів. Для цього виготовлену заготовку склеюють і нарізають, попередньо загорнувши бічні фальці (якщо в цьому є потреба). На поліетиленову плівку можна нанести емблему фірми – це зображення фірмового знака, продукції, малюнок, адресу чи іншу інформацію.

Реклама на товарах вважається одним із найпопулярніших і недорогих засобів просування. Багато компаній прагнуть замовити фірмові вироби із символікою для реклами та розповсюдження корпоративного стилю, тим самим залучення нових клієнтів. Доведено, що кожен пакет потрапляє на очі, переміщаючись протягом доби до 300 разів. Таким масштабом охоплення аудиторії неспроможна похвалитися жоден тип зовнішньої реклами.

До того ж, полімер стійкий до перепадів температур і не проводить електричний струм. А головне на відміну паперу цей пакувальний матеріал довговічний і зазвичай, використовуватися повторно, до повторної переробки вторсировини. Безвідходна та безпечна для навколишнього середовища технологія здешевлює вартість кінцевого продукту та робить його найпопулярнішим видом упаковки.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow