Поліетиленові мішки з печаткою логотипу

26.11.21

Поліетиленові мішки з печаткою логотипу

Безперечно, однією з ключових цілей будь-якого бізнесу є розширення впізнаваності бренду. Пакувальні вироби з печаткою логотипу надають організаціям чудову можливість вплинути на своїх клієнтів.

"Імпласт" є експертом у виробництві різних видів пластикової упаковки на замовлення. У тому числі ми випускаємо фірмові поліетиленові мішки, які використовуються багатьма українськими компаніями.

Незалежно від того, чи ви є великою або маленькою організацією, ви завжди зможете у нас необхідну вам пакувальну продукцію.

Особливості фірмових поліетиленових мішків

Друк рекламного зображення на упаковці дозволяє привернути увагу клієнтів до продукції. Поліетиленові мішки з логотипом та назвою вашої компанії є чудовим інструментом для брендингу. Технічні засоби нашого підприємства дають можливість друкувати будь-який текст, логотип та інші графічні знаки в різній колірній гамі.

Поліетиленові мішки можуть бути різних типів та розмірів, відповідно до необхідних параметрів замовника, вони можуть випускатися з нанесенням фірмового друку та без нього.

Рекомендуємо замовляти мішки з поліетилену низької щільності для гострих предметів, оскільки вони забезпечують високу стійкість до проколів та розривів. Для зберігання негострих предметів та харчових продуктів відмінно підійде упаковка із поліетилену високої щільності.

Купівля мішків з печаткою на замовлення є ефективним та недорогим маркетинговим рішенням. Прикрашені логотипом вашого бренду, вони підвищать обізнаність клієнтів про ваш бізнес, популяризують його.

Не забудьте включити до своєї реклами різні контактні дані вашого бізнесу. Ви можете вказати свої контактні номери телефонів, адресу компанії, веб-сайт і навіть адресу електронної пошти. Графічна реклама, що друкується на мішках, є достатньо інформативною. Якщо все зроблено правильно, то така упаковка буде вашою візитною карткою.

Купити поліетиленові мішки з печаткою логотипу

Компанія «Імпласт» пропонує оптом замовні поліетиленові мішки, які закривають потреби наших клієнтів в упаковці для транспортування та зберігання різних товарів.

Ми можемо виготовити вам мішки з поліетилену високої або низької щільності, залежно від ваших потреб. Від вибору матеріалу залежатиме їхня міцність, жорсткість та прозорість. Ми можемо допомогти вам визначити, який матеріал найкраще підходить для ваших мішків. Якщо вам потрібен нестандартний розмір чи друк чи будь-яка інша особливість, зв'яжіться з нашими фахівцями, щоб обговорити технічні можливості випуску такої продукції та дізнатися про ціну на неї.

У процесі вибору пакувальних виробів із печаткою логотипу важливо враховувати кілька речей. Так, вибирайте мішки з достатньою міцністю, щоб споживачі могли використовувати упаковку повторно. Чим довше буде використовуватися ваша фірмова упаковка, тим довше буде видно вашу рекламу, яка залучатиме до ваших товарів нових клієнтів.

У нас, як у виробників, є відпрацьовані технології, найбільш оптимальна розмірна сітка та вибір полімерних матеріалів, які ми можемо рекомендувати вам як базові при замовленні вашої продукції. Існують також певні підходи до друку логотипу на продукцію, які спростять творчий підхід до брендингу вашої компанії.

Коли ви думаєте про рекламу свого бізнесу, подумайте про те, щоб зробити його економічно ефективним за допомогою фірмових поліетиленових мішків, що випускаються у компанії «Імпласт».

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow