Секрети виробництва поліетиленових пакетів

26.11.21

Секрети виробництва поліетиленових пакетів

Кожне підприємство має власний технологічний процес. Виробництво працюватиме максимально ефективно лише у разі мінералізації витрат із постійним нарощуванням обсягів випуску. Збільшуючи кількість товарних одиниць, ми автоматично знижуємо собівартість продукції. Це відбувається за рахунок перерозподілу частки постійних витрат на один виріб.

Крім пропускної спроможності виробничих потужностей має значення і якість товару, що виготовляється. Ціна має відповідати певним технічним показникам продукції.

Поліетиленовий пакет із особливою історією

У разі виробництва поліетиленових пакетів майка з логотипом, для досягнення конкурентоспроможної продукції використовується первинна гранула ПНД, барвники та добавки від перевірених постачальників та індивідуально розроблена технологія, що дозволяє виробляти щільні вироби з міцними ручками та надійним дном, здатним витримати великий вантаж. Вся продукція сертифікована відповідно до державних стандартів.

Пакет "Майка" – найпопулярніший поліетиленовий пакет. Вона отримала своє визнання завдяки своїй місткості та компактності. Це улюблений вид упаковки всіх торгових наметів, дрібних магазинів та супермаркетів. Бічні фальці та складені у 4 шари ручки дають можливість упаковувати великі предмети та переносити, без страху прорвати ручки або розтягнути їх. Заклавши додаткову ширину полімерного рукава на складки, ми отримуємо в результаті пакет, який за потреби трансформується у широкий мішок з ручками для додаткового комфорту.

У такий поліетиленовий кульок легко поміщається коробка із взуттям, техніка, електроніка чи верхній одяг. Зазвичай майки з логотипом продають на касах продуктових магазинів та ринках.

Ми з радістю відповімо на всі питання, пов'язані з виготовленням поліетиленових пакетів «Майка», а також підберемо індивідуальний прорахунок вашого тиражу. Телефонуйте зараз!

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow