Складність виготовлення поліетиленової упаковки

26.11.21

Складність виготовлення поліетиленової упаковки

Виготовляє поліетиленову упаковку складним і трудомістким процесом, особливо в поєднанні з нанесенням на поверхню плівки малюнка (друку логотипу). Де замовити виготовлення поліетиленової упаковки? Як знайти надійного постачальника

Міцні поліетиленові пакети для коробок

Міцні поліетиленові пакети з друком логотипу - ідеально підходять для упаковки коробок. Не дуже складний принт і якісний поліетилен добре тримають форму, і не спотворюється розміщення в них великих коробок або предметів з гострими кутами.

Замовити міцні поліетиленові пакети для коробок

Картонні скриньки використовуються не тільки для поштових посилок чи взуття. Багато товарів зараз виробляються і реалізуються в такій зручній, місткій та практичній тарі. Але носити прямокутні товари не надто зручно. Тоді вам на допомогу обов'язково прийдуть надійні поліетиленові пакети для коробок. По-перше, ручки, комфортне транспортування, без остраху що під важким вантажем вони розтягнуться. По-друге, через полімерну плівку не буде видно вмісту і ніхто не дізнається, що ви купили. А якщо нанести фірмовий знак торгової марки або будь-яку іншу інформацію, то можна прорекламувати свою фірму.

Телефонуйте чи пишіть нам! І ми підберемо для вас індивідуальні параметри щодо виробів:

  • Товщина та розмір, відповідно до потрібних габаритів.
  • Поліетилен низького тиску (шурхіт) і високого (гладкі та блискучі).
  • Тип форми: «банан» та «майка».
  • Малюнок та колір поліетилену.

Виготовлення поліетиленової упаковки на замовлення

Для того щоб зробити якісну обгортку потрібна сировина, що враховує норми встановлені стандартами ДСТУ і має спеціальний сертифікат та маркування. Технологія виробництва залежить, по-перше, від цілей використання кінцевого виробу. Так можна розглядати поліетилен, який найкраще підходить для промислових товарів, продуктів з подальшим транспортуванням. І пакети із щільного блискучого ПВД, який, до того ж не меніться, і мало підданий механічному зносу. Він чудово підійде для подарунків або як презентаційний, роздатковий та рекламний матеріал.

Компанія "Імпласт" виготовляє полімерні товари на власному устаткуванні. При виготовленні використовується виключно сучасне оснащення та перевірені компоненти. З нами ви завжди отримуєте продукцію, що відповідає техкарті, у зазначені терміни та відповідає державним вимогам з можливістю доставки по території України за вигідною ціною.

Виникли проблеми? Зверніться до менеджерів з продажу для розрахунку вартості тиражу або за додатковою консультацією. Також вся докладна інформація розміщується на головному сайті.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow