Виготовлення та друк пакетів з логотипом

26.11.21

Виготовлення та друк пакетів з логотипом

Реклама на поліетиленових пакетах популярна, ефективна і набула великого поширення. Крім цього, вона доступна і дешева - набагато дешевше реклами в ЗМІ, білбордів і не буде набридати.

Пакети з логотипом - це відмінна альтернатива іншим, більш дорогим рекламним носіям. Стильна, сучасна упаковка не тільки приносить практичну користь вашим клієнтам, але і допомагає створити потрібні асоціації, підвищуючи впізнаваність бренду.

Переваги виготовлення пакетів з логотипом

Привабливі і якісні пакети з логотипом допомагають у просуванні товару будь-якої компанії, прискорюють процес його реалізації, підкреслюють і зміцнюють імідж, допомагають розширити коло постійних клієнтів. Це незамінна річ на виставках і заходах.

У такій упаковці дуже приємно відпускати товар, при цьому ваші пакети, будуть використовуватися багаторазово, наприклад, в повсякденних покупках, або для переміщення в ньому особистих речей, таким чином щодня рекламуючи і просуваючи ваш бренд.

Виготовлення фірмових пакетів з логотипом, вигідно відрізнить вас від конкурентів, забезпечить впізнаваність бренду і приверне увагу потенційних покупців. Подарунок у фірмовій упаковці виглядає солідніше і більше запам'ятається. Стильне оформлення додасть подарунку привабливості і підкреслить особливе ставлення дарувальника.

Успішне просування бізнесу залежить від грамотної реклами. Пакети з логотипом фірми краще привертають увагу оточуючих. Крім оригінального виду, вони служать ненав'язливою і безкоштовною рекламою.

До переваг пакетів з логотипом слід також віднести:

  • невисоку ціну, особливо при великих тиражах;
  • успішне просування бренду за рахунок друку реклами на пакетах;
  • естетичність упаковки;
  • можливість створення впізнаваного фірмового стилю компанії;
  • зображення не стирається і не вигоряє при використанні.

Щодня в поле зору людського потоку потрапляють сотні заголовків і рекламних пропозицій. Це безперечно впливає на попит продукції, або послуги. Тому для успішного ведення бізнесу важливо мати фірмову і барвисту упаковку.

Замовити друк пакетів з логотипом

«Імпласт» пропонує продукцію власного виробництва із застосуванням флексографічного друку. У нас можна оформити друк пакетів на замовлення з різних матеріалів. Весь товар сертифікований і має гарну якість. Добре пропаяні шви і міцні ручки значно подовжують життя кожного рекламного пакету. Широкий вибір і можливість індивідуального створення дизайну задовольняють запити наших клієнтів. Ми виконуємо друк пакетів великими тиражами.

Ми пропонуємо нашим клієнтам широкий спектр послуг з виготовлення пакетів. Наша компанія пропонує повний комплекс послуг з виготовлення пакетів з логотипом - дизайн, виготовлення та друк. Ми недорого, швидко створимо для вас індивідуальний дизайн. При цьому витрати на розробку дизайну і виготовлення пакетів значно нижче інших видів рекламної продукції.

Крім логотипу компанії розумно наносити і таку інформацію:

  • контактні відомості,
  • розташування головних точок реалізацій,
  • інформацію про знижки, акції, пропозиції і т.д.

Ми забезпечуємо друк пакетів і їх комплексне виробництво оптовими тиражами. В асортименті вироби з вирубною ручкою і ручками типу «майка», щоб клієнтам було зручно нести придбаний товар і використовувати пакувальні вироби в подальшому, створюючи додаткову рекламу вашої компанії.

Поліетиленові пакети типу "майка" можуть бути виготовлені в широкому діапазоні розмірів, і всі вони доступні з флексодруком з високою роздільною здатністю. Пакети банан з вирубною ручкою –  широко поширений вид упаковки в косметичних магазинах, аптеках, в магазинах взуття та одягу, при проведенні рекламних кампаній і промо-акцій.

Замовляйте виготовлення та друк пакетів з логотипом безпосередньо на нашому виробництві, щоб отримати найкращу ціну.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow