Якісні і недорогі бахіли купити в Україні

26.11.21

Якісні і недорогі бахіли купити в Україні

Застосування одноразових бахіл вже давно поширилося за межі лікарень і поліклінік. Вони знаходять поширення в харчовому виробництві, науково-дослідних лабораторіях, в косметологічних кабінетах, музеях, садках, басейнах та інших місцях, до яких застосовуються особливі вимоги чистоти. Головне завдання бахіл - запобігати попаданню вуличного бруду, що скупчується на взуття, в кімнати, кабінети, цехи і т. Д.

Для того щоб створити в установі оптимальні норми санітарії і гігієни, досить купити оптом бахіли від виробника. В Україні це можна зробити дешево, якщо ви звернетеся на виробництво «Імпласт».

Які купити бахіли

На сьогоднішній день існують різні моделі захисних чохлів для взуття - текстуровані і гладкі бахіли, тонкі і особливо щільні, всіляких відтінків і ступеня прозорості. Поліетиленові бахіли є найпоширенішим типом одноразових бахіл, які забезпечують дотримання гігієнічних вимог в установах. Вибираючи бахіли, слід звернути увагу на час шкарпетки - одноразові чохли для взуття можуть бути розраховані від п'яти хвилин до декількох годин шкарпетки.

Для організацій і компаній з високою відвідуваністю рішення купити дешево бахіли оптом в Україні стане кращим варіантом в питанні підтримки постійної чистоти в будинку. Найбільш переважно використовувати бахіли, виготовлені з первинного поліетилену, що володіють підвищеною міцністю при розтягуванні, стійкістю до стирання і високу опірність до агресивного зовнішнього середовища (кислоти, луги), вологи. Бахіли високої якості більш зручні і здатні стояти на сторожі чистоти тривалий період.

Бахіли поліетиленові одноразові вважаються найпоширенішими в Україні. Це обумовлено тим, що даний матеріал бахіл має ряд корисних властивостей:

  • міцний при розтягуванні;
  • дешевий;
  • зносостійкий;
  • вологостійкий;
  • стійкий до впливу дезінфектантів і миючих засобів.

Всіх цих характеристик досить, щоб надійно захистити різні установи від потрапляння бруду з вулиці. Що стосується щільності, то у всіх видом чохлів для взуття даний показник відрізняється

Захисні бахіли з виробництва «Імпласт»

При покупці бахіл все звертають увагу на два важливі параметри: гарна якість і прийнятна ціна. «Імпласт» - великий і перевірений виробник якісних витратних матеріалів, серед яких особливо популярні бахіли. За час існування нашої компанії, ми можемо сказати з упевненістю, що досягли обох критеріїв. Наша компанія виробляє бахіли на власних верстатах. Ми вміємо працювати з великими замовленнями, вивчили процес виробництва до найдрібніших деталей і здатні виробляти якісні товари в вкрай короткий термін. Саме тому ви навряд чи зіткнетеся з бракованим товаром від нас.

Ми пропонуємо за низькою ціною оптом купити бахіли в Україні. З їх допомогою не важко підтримувати чистоту в приміщеннях різного призначення. Наші вироби відрізняються особливою міцністю, вони стійкі до стирання і щільно сидять на нозі завдяки надійній гумці. Придбання великої партії в нашій компанії дозволяє істотно скоротити час очікування (бахіли завжди на складі і готові до відвантаження) і виключити переплату за покупку - у нас ви зможете купити бахіли від виробника оптом за ціною, що відрізняється найбільшою вигодою.

Щоб замовити бахіли оптом, вам необхідно зателефонувати нам або залишити заявку на необхідний товар. Ми пропонуємо нашим покупцям такі переваги, як резервування замовлення, безкоштовна доставка при оптовій закупівлі понад певного обсягу, система знижок для постійних клієнтів. З нами ви зможете купити бахіли у виробника в Україні є і просто!

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow