Замовити поліетиленові пакети та упаковку від українського виробника

26.11.21

Замовити поліетиленові пакети та упаковку від українського виробника

Український виробник поліетиленової упаковки компанія «Імпласт» виробляє поліетиленову продукцію, упаковку. Ми випускаємо поліетиленові пакети на власному устаткуванні. Вартість виробів, що реалізуються, набагато нижча, ніж у наших конкурентів. Тому що ми працюємо безпосередньо з постачальниками сировини та службами доставки. Усі співробітники проходять спеціальне навчання та освоюють сучасні технологічні розробки, що дозволяють випускати якісні поліетиленові вироби з високими експлуатаційними показниками за реальну ціну.

Виробництво полімерної продукції

Маркетинг – частина процвітаючої комерції. Але не обов'язково звертатися до рекламних агенцій. Простіше та дешевше замовити друк пакетів з логотипом у компанії «Імпласт» без посередників. Поліетилен є ідеальним вибором для друку реклами. Ми – прямі виробники і не взаємодіємо через посередників, тому вартість на весь асортимент товарів нижче, ніж у аналогічних фірм.

Замовивши пакети з логотипом, ви неординарно виділитеся серед конкурентів, збільшите впізнаваність, залучите нових клієнтів. Завдяки яскравому принту, ви отримаєте ненав'язливу, інформативну рекламу, в якій роль розповсюджувачів будуть грати ваші ж клієнти, які переносять товари в брендових пакетах, примножуючи таким чином аудиторію потенційних споживачів.

Для того, щоб придбати поліетиленові пакети, заповніть на сайті онлайн-заявку або зв'яжіться з менеджером з продажу. На сайті знаходиться корисна інформація та відповіді на актуальні запитання. Кожен клієнт може ознайомитися з процесом виготовлення та друку. Знайти перспективні пропозиції та прорахувати вартість майбутнього тиражу. У разі виникнення труднощів вам завжди на допомогу прийде наш консультант.

Шукайте оптимальні варіанти купівлі оптових партій пакетів, чи потрібні надійні підрядники? У нас ви знайдете вигідні умови, цікаві пропозиції та обслуговування на європейському рівні.

У відділі продажів вам підберуть поліетилен потрібної щільності виходячи з потреб вашого бізнесу, при індивідуальних замовленнях детально обговорюються: розмір, нанесення зображення та терміни виконання робіт. Ми надаємо замовнику повну інформацію та погоджуємо всі дії з наданою ним технічною картою.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow