Флексодрук на кульках у Львові

26.11.21

Флексодрук на кульках, замовити з доставкою у Львові

Друк на поліетиленових кульках логотипів - це поширене явище в нинішньому світі реклами. Багато фірм і компаній використовують цей хитрий хід, щоб клієнти якомога частіше бачили перед собою нагадування на вулицях, в громадських місцях, транспорті та у власному будинку.

Крім того, це недорогий спосіб підвищити пізнаванність торгової марки, закладу, магазину і залучити нових відвідувачів. За статистикою, пакети з логотипом є більш ефективною рекламою, ніж преса та інтернет.

Маркетологи вважають логотип на пакеті найприйнятнішим, доступним і ефективним способом просування. Навіть на підсвідомому рівні людина прагне вивчити інформацію на пакеті. Особливо якщо перед ним яскравий, приємний на дотик предмет з особливим дизайнерським рішенням.

Де замовити якісний друк на кульках

Нанесення на пакети зображень флексографією, зацікавлять вас, якщо потрібні тиражі від 5000. штук і вище з індивідуальними розмірами і колірною добіркою.

Використання флексодруку при виробництві пакетів, дозволяє в короткий термін отримати велику партію пакетів з багатоколірним друком до 4 тонів.

Ми пропонуємо послуги з виготовлення кульків з логотипом. Друк може здійснюватися двома способами: шовкотрафарєтом або флексодруком. Шовкотрафарєтний друк підходить для невеликих замовлень, а ось флексографія дозволяє виготовляти брендовані пакети великими тиражами за низькою ціною з хорошим зоровим результатом. Поліетиленові пакети з друком - відмінний елемент реклами, який може «працювати» досить довго і ефективно навіть після покупки.

Наявність власного виробництва, і готових стандартних пакетів для нанесення логотипів, дозволяє нам скоротити термін виробництва для вас, фірмових поліетиленових кульків з рекламою, різного типу, розміру і кольору.

Ви можете також замовити та інші види поліетиленових пакетів, наприклад, «майки», полімерну плівку або фасувальні кульки. Вартість пакетів і друку на них можна уточнити у менеджерів або на сторінці Інтернет-ресурсу. Компанія «Імпласт» пропонує вигідні умови, доставку зручним для вас способом, якісну продукцію і відмінний сервіс.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow