Сміттєві пакети з печаткою для комунальних підприємств

26.11.21

Сміттєві пакети з печаткою для комунальних підприємств

Зміст у чистоті вулиць – частина забезпечення нормальної життєдіяльності міста. Комунальні підприємства застосовують мішки для прибирання ТПВ як змінні пакети для сміттєвих баків.

Поліетиленові мішки для сміття використовуються всіма організаціями, задіяними у зборі, складуванні та утилізації відходів: службами санітарної очистки, господарськими, виробничими та підприємствами побутового обслуговування.

Сміттєві пакети з логотипом КП підходять для проведення акцій, спрямованих на залучення громадськості до проблем екології та пропагування раціональної утилізації відходів. Таке нагадування буде чудовим стимулом для підтримання порядку у місті його мешканцями. Адже чисто не там де прибрано, а там де люди не смітять.

Використання поліетиленових мішків

Компанія «Імпласт» виробляє поліетиленові мішки для збирання відходів з нанесенням друку або без, на розсуд замовника.

За бажанням можна замовити мішки для сміття під індивідуальний розмір, вибрати колір полотна, нанести друк. Такі мішки можуть бути виготовлені як із сировини вищого ґатунку, так і з поліетиленової плівки вторинної переробки, але в обох випадках з дотриманням усіх державних стандартів.

Первинний матеріал дає товар кращої якості з відмінними технічними показниками: надійна щільність, стійкість до механічних пошкоджень та зовнішні характеристики виробу. Кульки з вторинної сировини, суміші ПНД та ПВД, як і серійні пакети мають низьку вартість і виробляються оптовими партіями. Стандартні пакети для сміття завжди в наявності на складі. Відвантаження можливе у день здійснення замовлення.

Для зручності підприємства використовують дуже актуальний підхід розподілу, коли відходи поділяється на категорії. За кожним видом закріплюють особливий колір. Наприклад: зелений для побутових, жовтий або червоний для скла, паперу тощо. Такий поділ є вкрай корисним для діяльності муніципальних підприємств і для самих громадян. Чітка, проста класифікація сприятиме формуванню у городян звички до сортування та зменшить витрати на переробку та поховання.

Оформити замовлення або отримати консультацію з питань нашої продукції можна на сайті або зателефонувавши до нас в офіс, менеджери неодмінно допоможуть вам визначитися з вибором і роз'яснять умови оплати та доставки.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow