Пакети майка від виробника без посередників

26.11.21

Замовляючи виготовлення пакетів «майка» від виробника ви заощаджуєте час та гроші. Працюючи без посередників, виробнича фірма Імпласт оперативно обробляє кожну онлайн-заявку, що надходить, і дзвінок для досягнення максимально можливого рівня сервісу. Ми робимо все заради своїх клієнтів. Тому залишаючи заявку у нас, ви можете бути на 110% упевнені у відмінному результаті виконаної роботи.

У нашій команді працюють професіонали своєї справи. Злагоджена робота, сучасне обладнання та високоякісна сировина – ось запорука гарного виробництва. Вся наша продукція сертифікована та відповідає загальноприйнятим стандартам.

Різновиди пакетів з логотипом: їх призначення та характеристики

Існує 3 основні види поліетиленових пакетів: майка, банан та фасувальні пакети. Всі вони виробляються за схожою технологією, з аналогічної сировини, головною їх відмінністю є форма. Саме форма пакета характеризує призначення упаковки.

Так, майки здебільшого використовуються у продуктових магазинах. Вони компактні, легкі та місткі. Зручні міцні ручки дозволяють переносити великі вантажі на велику відстань, і ваші руки не втомлюватимуться.

Ручки біля майок засуджують особливий розгляд. Складені з 4 шарів матеріалу, що мають велику вантажопідйомність і еластичність, вони не приносять дискомфорт при носінні, не розтягнуться і не порвуться, при цьому ви навіть зможете використовувати їх повторно.

Пакети майка поширені у торгових мережах супермаркетів. При замовленні у виробника пакетів майка, крім висоти та ширини майбутнього виробу, необхідно вказати в макеті та запас на бічні закладки (так звані фальці).

Фасувальні шарики - це прості прямокутні пакети без ручок, дуже рідко з донною або бічною закладкою. Такі пакети зручні, наприклад, під час продажу штучного і вагового товару. Їх легко відокремлювати від рулону і при цьому вони займають мало місця на столі і не плутаються.

«Банани» найчастіше використовуються як подарункова упаковка або пакети для невеликих товарів: поліграфії, книг, сувенірів. Найчастіше пакети з прорізними ручками є роздатковим матеріалом при проведенні маркетингових заходів: для цього на поверхню плівки наносять логотип фірми або малюнок з контактною інформацією.

Де замовити пакети із логотипом від виробника

При замовленні у виробника пакетів з логотипом, як і будь-якого іншого товару, терміни виконання замовлення мають значення та залежать від таких факторів як форма пакета, наявність додаткових фальців, зміцнення ручок, кількості кольорів логотипу та головне – від загального тиражу.

Працюючи безпосередньо з менеджером, який готує замовлення до переведення на виробництво, ви уникаєте безлічі помилок через передачу інформації від 3-ї особи, як це було б у випадку із замовленням поліетиленових пакетів з логотипом не на офіційному ресурсі компанії.

На сайті компанії Імпласт ви можете замовити партію поліетиленових пакетів із логотипом або зателефонувати безпосередньо до офісу. Після узгодження макета менеджер ставить тираж у виробництво. Жодних «лівих» фірм та торгових агентів! Тільки замовник та безпосередній виконавець. Швидко, надійно, якісно, із гарантією.

Ви можете ознайомитися з іншими темами з виробництва поліетиленових маек з логотипом більш детально на нашому сайті, перейшовши в розділ, що вас цікавить. Корисна інформація з технологічних аспектів виробництва поліетиленових майок з логотипом, про правила вибору варіантів друку та матеріалу стане вам у нагоді для вибору майбутніх параметрів свого пакета.

Пакети з логотипом – це відмінна альтернатива зовнішньої реклами. Навіть в умовах обмеженого бюджету ви завжди зможете просувати свою торгову марку, при цьому економлячи на стандартній зовнішній рекламі. Не витрачайте час – телефонуйте прямо зараз!

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow