Пакети в рулоні

26.11.21

Пакети в рулоні

Пакети фасувальні в рулоні, пакети для сміття в рулоні

Найчастіше фасувальні та сміттєві пакети виробляються в рулонах. Так як матеріал тонкий та легкий, такі рулони вміщують велику кількість штук. Чому рентабельніше застосовувати саме полімерну продукцію у рулонах.

Фасувальні або сміттєві мішки в рулоні – це компактний та зручний спосіб зберігання та використання пакувальних матеріалів. Такий пакунок невеликий, акуратно скручений і легко розмотується. Його простіше складувати та транспортувати, він не заважає на робочому місці пакувальника чи продавця.

Які замовити фасувальні пакети

Зазвичай вони виготовляються з ПНТ, ПВТ або змішаного виду поліетилену (вторинної переробки) як для серійних пакетів, також регулюється щільність плівки, що визначає вантажопідйомність кулька та його технічні характеристики та властивості. Все залежить від побажань та цілей покупця.

Компанія «Імпласт» займається випуском та реалізацією упаковки з поліетилену, друк на поверхні логотипу чи реклами. У нас ви зможете купити стандартну продукцію або надіслати макет пакетів за власними розмірами. Всі товари виготовляються відповідно до державних стандартів якості.

Чому працювати на партнерській основі з нами так вигідно? Наша фірма має ряд переваг:

  • Високоякісна, сучасна технологія, передове оснащення та сертифікована сировина (співпрацюємо виключно із перевіреними надійними офіційними постачальниками).
  • Індивідуальний підхід до кожного. Розрахунок вартості тиражу для постійних клієнтів за гнучкою системою оплати (для оптових замовників передбачені спеціальні ціни, безкоштовне відправлення та інші бонусні програми).
  • Доставкою до будь-якого населеного пункту України.
  • Пропонуємо консультацію та допомогу при складанні та оформленні замовлення в телефонному режимі або он-лайн.

Залишайте заявку на сайті або ж телефонуйте в офіс менеджера з продажу, доступні засоби зв'язку вказані в розділі «Контакти».

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow