Виготовлення поліетиленових пакетів з логотипом Київ, Харків

26.11.21

Виготовлення поліетиленових пакетів з логотипом Київ, Харків

Щорічно в світі виробляється близько 5 трильйонів поліетиленових пакетів різних типів, які активно використовуються для упаковки харчових продуктів та інших товарів, і ця кількість постійно збільшується. Незважаючи на те, що використання таких пакетів призвело до безлічі глобальних екологічних питань, в багатьох країнах від них не відмовилися до сих пір. Внаслідок такої популярності та поширеності не складно припустити, що пакети сьогодні є досить ефективним елементом маркетингу завдяки можливості друку на них різноманітних логотипів та інформації про компанію.

Поліетилен, з якого зроблено пакет, сам по собі може бути прозорим, білим або мати певний колір. Якщо поліетилен кольоровий, то до вартості додатково додаються вартість фарби, яка додається до поліетилену. Колір для друку логотипа на поліетиленових пакетах можна підібрати за спеціальним пантоном (палітра відтінків, використовуваних для підбору полутона на виробництві під час друку точно відповідного макету).

Виготовлення пакетів з логотипом - безкоштовний інструмент маркетингу

Логотип на поліетиленовому пакеті - це один з видів реклами, який за своєю ефективністю не поступається зовнішній рекламі та мережевому просуванню.

При мінімальних вкладах у подібному виді брендингу ви отримуєте просто колосальний ефект від так званої "пасивної" реклами. Вашу компанію будуть пізнавати на вулиці, завдяки чому значно збільшиться потік нових потенційних клієнтів, які в довгостроковій перспективі стануть постійними. Замовити фірмові пакети з логотипом ви можете завжди в компанії Імпласт.

Особливості виготовлення поліетиленових пакетів з логотипом Імпласт

Наша компанія пропонує виробництво трьох основних видів поліетиленових пакетів з логотипом:

  • «банан»
  • «майка»
  • «фасувальні» в компактному рулоні.

Головна різниця полягаєу формі пакета. Пакет майка - має 2 ручки, які формуються шляхом укладання поліетиленової плівки з наступною порізкою. В банан, ручку вирізають всередині заготівлі, тому цей вид називається пакетами з прорізаною ручкою. Фасувальні кульки найчастіше виготовляються без друку логотипу з тонкого полотна без ручок і продаються в відривному рулоні.

«Майка» найчастіше купується через зручність, а також відмінну зносостійкість та вантажопідйомність. Для виготовлення таких пакетів нашими технологами використовується спеціальна гранульована сировина. Завдяки унікальній технології ми можемо гарантувати, що поліетиленові пакети можуть контактувати з харчовими продуктами без шкоди для людини. Для серійних пакетів ми використовуємо вторинні перероблені матеріали, що сприятливо впливає на навколишнє середовище, роблячи виробництво практики безвідходними.

Вироблені поліетиленові пакети з логотипом відповідають державним стандартам, що підтверджується сертифікацією та відповідною документацією на весь асортимент продукції.

Для друку логотипів на пакетах ми використовуємо високопігментовану стійку фарбу. На пакет можна наносити одночасно до 4х кольорів, при цьому може бути використаний один з двох методів нанесення фарби на пакет:

  1. Зазвичай для брендованих пакетів з логотипом
  2. Флексодрук, для пакетів майка з цупкого поліетилену.

Купитиполіетиленові пакети с логотипом в Харкові та Києві

Замовити виготовлення поліетиленових пакетів з логотипом можна в офісах, що знаходяться в Харкові та Києві по телефону або скористатися онлайн-формою для замовлення. Наші консультанти допоможуть розрахувати вартість виробництва виготовлення поліетиленових пакетів з логотипом та пояснять умови оплати та доставки по Харкову, Києву, а також по території України.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow