Друк на пакетах банан. Пакети банан з логотипом фірми оптом

26.11.21

Співпрацюючи з нашою компанією, можна скористатися послугою нанесення високоякісного друку. Ми виготовляємо на замовлення поліетиленові пакети з будь-яким принтом або логотипом, який підкреслить унікальність вашого бренду.

Пакети банан - це різновид фірмових поліетиленових кульків, що використовується у роздрібній торгівлі та у маркетинговій діяльності багатьох комерційних фірм. За своїми експлуатаційними властивостями вони перевершують багато інших типів пакетів. Крім того, ці пакети виготовляються з матеріалу, який дозволяє наносити на поверхню барвисті і монохромні зображення.

Друк на пакетах банан

Потурбуйтесь о ваших клієнтах,  супроводивши свій товар пакетом з вирубною ручкою - надійним, довговічним і красивим. Саме такій упаковці віддають перевагу престижні бутіки, адже її головна відмінність  - бездоганний вигляд зображення завдяки прямокутній формі цих виробів. А ще пакети банан актуально використовувати під час рекламних акцій, презентацій і виставок.

У компанії «Імпласт» ви можете придбати пакети з вирубною ручкою із друком логотипу, зображення продукції, рекламного слогану або інформаційного тексту. Ви можете бути впевненими в тому, що наше висококласне обладнання та матеріали з необхідною точністю передадуть найтонші відтінки зображення.

При цьому в пакети банан, білі або будь-якого іншого кольору, можна упаковувати не тільки легкі товари, а й речі з відчутною вагою. У другому випадку найкраще використовувати модифікацію кульків, у яких ручка укріплена спеціальними рейтером. Їх термін служби набагато більше.

Перераховуючи переваги, якими володіє білий пакет з вирубний ручкою, не можна не відзначити здатність зберігати початкову форму, хорошу місткість і показову вантажопідйомність. Пакети з вирубною ручкою, будучи одним з кращих рекламних носіїв, є в побуті дуже корисною:вона буде вірно служити вашим клієнтам, а вони, в свою чергу, будуть звертатися до вас знову і знову.

В процесі виробництва даної упаковки може використовуватись поліетилен різного ступеня щільності. Так, поліетилен високого та середнього тиску відрізняється більш привабливим виглядом, а поліетилен низького тиску підходить для виготовлення економних тонких пакетів.

Ручки пакетів банан можуть бути просто вирізаними, звареними або клейовими. При цьому використовуються технології гарячого зварювання і холодної склейки. Кульки з вирубною ручкою може бути оснащені тонкою поліетиленовою смугою (рейтером), яка підвищує його вантажопідйомність.

Пакети банан з логотипом фірми оптом

Ми виготовляємо оптом наступні види пакетів банан: з донною складкою і без неї, з рейтером і без нього. Серед усього асортименту пакувальних матеріалів, що виготовляються в Україні, кульки з вирубною ручкою є одним з найбільш ефективних варіантів для розміщення реклами. Наша продукція має наступні переваги:

  • презентабельний зовнішній вигляд,
  • міцність і щільність,
  • здатність тривалий час тримати форму,
  • багатофункціональність,
  • доступна вартість.

Логотипи, слогани та інші картинки, нанесені на пакети банан не стираються протягом тривалого часу. При цьому вироби відрізняються зручністю в експлуатації.

При виборі пакетів банан з ПВТ і ПНТ слід орієнтуватися на їх типорозмір, щільність і конструкцію. При необхідності завжди можна звернутися до консультантів нашої фірми, які допоможуть підібрати потрібний варіант.

Ставайте постійним клієнтом компанії «Імпласт», щоб замовляти пакети банан оптом за найпривабливішими цінами.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow