Історія виготовлення поліетиленових пакетів

26.11.21

Історія виготовлення поліетиленових пакетів

Компанія Імпласт займається виготовленням поліетиленових пакетів найрізноманітніших видів. Найпопулярнішим серед українських споживачів вже багато років вважається «майка». Найпоширенішою послугою, що користується особливим попитом у нашій компанії вважається виготовлення полімерної продукції на замовлення з дизайном за задумом клієнтів або нестандартних габаритів.

Будь-яку задумку можна втілити в життя завдяки сучасному обладнанню та спеціальними технологіями.

З чого все починалося?

Один з перших фасувальних пакетів вперше був проведений в США в 1957 році. Його призначення було упаковка сендвічів і інших продуктів харчування. До 1966 року в такі кульки фасували близько 30% всіх хлібобулочних виробів, вироблених на території Америки. До 1973 року обсяг виробництва пакетів в Західній Європі склав приблизно 11,5 млн. штук. А в 1982 р в найбільших торговельних центрах у продажу стали з'являтися поліетиленові пакети з ручками. Так звані «майки». У 2002 році сумарний обсяг випущених в світі пакетів склав за різними даними від 4 до 5 трлн. штук за рік.

Поліетилену як матеріалу, по крайній мірі, вже сто років. Але в нашій країні він з'явився за кілька останніх десятиліть і швидко набрав свою популярність. За кілька років ставши основним матеріалом для упаковки товарів.

Завдяки своїй невеликій ціні, практичності і багатофункціональності застосування поліетиленової плівки і виробів з неї просто безмежно. З розвитком науки і техніки удосконалилася і технологія виробництва полімерної плівки і пластикових пакетів. Чітка, яскравий друк, тонкий, міцний матеріал з гладкою глянцевою поверхнею - це результат праці згуртованої команди професіоналів: вчених, технологів і звичайно ж виробничих компаній, таких як «Імпласт». Саме такі фірми роблять поліетиленову продукцію доступнішою і якісніше.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow