Особливості пакетів з вирубною ручкою від виробника «Імпласт»

26.11.21

Особливості пакетів з вирубною ручкою від виробника «Імпласт»

Поліетиленова упаковка популярна не тільки в торговельній сфері, але і в побуті. Переваги таких пакетів в тому, що вони не дорогі, місткі і міцні. Це і є основною причиною того, що компанії замовляють прозорі пакети з логотипом компанії для своєї реклами. Прозорі пакети зручні тим, що без відкриття пакета демонструють зовнішній вигляд товару, а так само захищають від пошкоджень під час транспортування.

Ми пропонуємо вам друк логотипів на прозорих і кольорових пакетах (кольори плівки ви можете дізнатися у нашого менеджера). Друк логотипів на прозорих поліетиленових пакетах має певні особливості. Так, крім нанесення логотипу, пакети спочатку можуть бути виготовлені в будь-якому кольорі. Для цього до сировини, при виробництві, додають фарбувальні добавки. Вони абсолютно безпечні і не впливають на характеристики матеріалу. Кількість кольорів друку зазвичай становить від 1 до 4.

ПВТ і ПСТ пакети більш гладкі і тактильно приємні на дотик, ціна на них буде вище, ніж на пакети з ПНТ, що шарудять. До складу матеріалу ми можемо додати спеціальні добавки:

  • антиблокуючі, що запобігають злипання плівки;
  • антистатичні, що запобігають налипання чужорідних тіл;
  • оксо-біоразкладні, які служать для прискореного розкладання пакетів.

Послідовність виконання замовлення на друк пакетів з вирубною ручкою

На стадії розробки і затвердження макета ми приймаємо логотипи в форматі Corel Draw (розширення файлу - .cdr). Конвертація, обробка з іншого формату (.jpeg, .pdf) і розробка макета оплачується окремо, в залежності від складності. За вашим бажанням можливе корегування кольору, шрифту і розміру зображення.

На екструдерах виготовляється потрібна замовнику за товщиною, шириною і колірною гамою поліетиленова плівка. Потім рулонний матеріал передається в цех друку, де відбувається нанесення зображення, і остаточним етапом є формування і вирубка ручок. Промислове виробництво передбачає роботу з великими тиражами виробів, так як при виготовленні виробів кількістю менше трьох тисяч штук замовлення не є рентабельним. Випуск мінімального тиражу так само залежить від складності малюнка і може доходити до п'ятнадцяти тисяч штук, при максимальній складності зображень.

Роботи з виготовлення флексоформи (фотополімерного кліше) ми можемо взяти на себе. Вартість флексоформи залежить від кількості кольорів і розміру площі під друк. На кожен колір знадобиться окрема флескоформа. Вартість нанесення друку (флексоформ, фарба і сам процес) закладена в загальну вартість виготовлення пакетів і становить не менше 15% від кінцевої ціни.

Вам залишається лише вибрати потрібний розмір і щільність матеріалу, а ми їх виготовимо і організуємо доставку по Україні.

Можемо також запропонувати послуги оперативного друку на пакетах логотипів і зображень, при якій терміни виготовлення істотно скорочуються. Для більш точного прорахунку та при необхідності додаткових консультацій, зв'яжіться з нашими фахівцями.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow