Поліетиленові пакети з друком

26.11.21

Виробництво кульків з друком необхідно фірмам, які займаються виробництвом продукції, що вимагає транспортування або фасування. У такі кульки кладуть все, що завгодно. Починаючи від круп та овочів в продуктовому кіоску і закінчуючи будівельними матеріалами або одягом. Якщо ви все-таки не вирішили, виготовлення якого типу пакетів вам потрібно, ви в будь-який час зможете звернутися до наших консультантів, які підберуть оптимальний варіант для вас.

Друк на поліетилені недорого

Компанія Імпласт пропонує виготовлення поліетиленових кульків з печаткою двома способами: флексографії і шовкографії. Перший більш вигідний для великих тиражів, так як за допомогою нього можна виробляти оптові партії. Виробництво полімерних пакетів цим способом дозволяє наносити зображення на плівку, коли вона ще знаходиться згорнута в рулоні. Таким чином, знижується витраченій час і собівартість друку, а значить, що також ціна готового виробу.

Для того щоб нанести друк на майбутні поліетиленові кульки, фахівці компанії Імпласт завантажують рулони якісної пет плівки на флексографічну машину. Далі по поверхні прокочуються флексоформи, які завдають задане зображення.

Потім вже видрукувані рулони формуються в готовий виріб, їм зраджують остаточний зовнішній вигляд пакетів, формують ручки і розрізають.

Другий можливий на кількості від 1000 шт. За допомогою такої технології здійснюєть виготовлення пакетів з друком логотипу типу: «Банан», фасувальний і брендовані пакети з логотипом.

Зателефонуйте в наш офіс, і менеджер надасть вам інформацію по виду продукції або допоможе прорахувати вартість друку майбутнього тиражу.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow